Çemişgezek’te Bayramın İlk İki Günü Belediye Feribotu Ücretsiz

Çemişgezek Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek, Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü Belediye Feribotunun ücretsiz olacağını ve 20 Haziran günü konser düzenleyeceklerini duyurdu

Çemişgezek ilçesi ile Elazığ arasında, Keban Baraj Gölü üzerinde ulaşımı sağlayan Çemişgezek Belediyesine ait feribot, Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek’in talimatıyla bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Somyürek, vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşayabilmeleri adına belediye feribotunun ilk iki gün ücretsiz olacağını söyleyerek kültür-sanat etkinlikleri kapsamında 20 Haziran günü bir konser düzenleyeceklerini ifade etti. Somyürek, “Kıymetli hemşehrilerim, her bayram hedeflediğimiz gibi Kurban Bayramı’nın birinci günü ve ikinci günü Belediye feribotumuz ile ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyoruz. Ayrıca bayram tatilini Çemişgezek’te doya doya yaşayabilmeniz için kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bayram tatilinin 5. Günü olan 20 Haziran Perşembe günü akşam saat 20’de Tekya Aile Çay Bahçemizde Elazığ’ın sevilen Sanatçısı Kadir Uçan konserine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir