CHP Elazığ İl Örgütü Genel Başkanlarını Küçülttü

Bayram ziyaretleri dolayısıyla Keban ve Kovancılar İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden CHP Elazığ İl Örgütü Genel Başkanları’nı küçülttü.

İlçe başkanlıklıklarına yaptıkları bayram ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP Elazığ İl Başkanı Onur Özkan, Belediye Meclis Üyesi Tülay Çekil ve CHP Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’ nu halen unutamadıklarını ortaya koydular. Bu durum CHP Elazığ İl Yönetimi’nin Özgür Özel’i genel başkan olarak kabullenemediği yönünde yorumların yapılmasına neden oldu.

 

Kılıçdaroğlu ve Erol’un Fotoğrafları Dev Özel’in Fotoğrafı Bit Kadar

CHP Elazığ İl Örgütü ilçe örgütlerine yaptıkları ziyaretler ile adeta mesaj verdi. CHP Elazığ Örgütü ilçe başkanlıklarında asılı bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve eski genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun dev posterlerinin yanında verdikleri pozlar kamuoyunda kasıtlı fotoğraflar olarak yorumlandı. CHP içindeki kaynaklarımız verilen fotoğraflar ile CHP Elazığ İl Örgütü’nün eski genel başkanlarının yanında yer aldıklarını göstermek istediklerini dile getirdiler.

Kurultayda Kılıçdaroğlu’na Oy Vermişlerdi İddiası

CHP içindeki kaynaklarımız CHP Elazığ İl Örgütü’nün kurultayda Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini iddia ederek CHP Elazığ İl Örgütü’nün Özgür Özel’i genel başkan olarak hazmedemediklerini ve verdikleri fotoğraf kareleri ile genel başkanlarını küçülttüklerini dile getirdiler

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir