Elazığ’da Atatürk Büstüne Alçak Saldırı! Şerefsizlere Cevabımız Var!

Bugün Elazığ’da gerçekleşen alçakça bir saldırı, Türk milletinin sabrını zorladı! Gazi Caddesi’nde, Öğretmenevi önündeki Atatürk büstüne taşla saldıran bir hain, vatandaşların tepkisi üzerine eylemini sonlandırarak kaçmaya çalıştı. Ancak, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet birimlerinden yapılan açıklamaya göre, bu zavallının şizofren olduğu iddia ediliyor.

Haber: Dilan Tuğba Macit

Bu ülkede her geçen gün, Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlıklarıyla kendini tatmin etmeye çalışan şerefsizlerin cesareti artıyor. Atatürk’ün fikirlerinden, onun mirasından korktukları kadar heykellerinden de korkuyorlar. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren, namus ve haysiyet yoksunu mahlukatı lanetliyoruz!

Her defasında bu tür saldırganların akıl sağlığının yerinde olmadığı öne sürülüyor. Bu gerçekten bir tesadüf mü, yoksa hainlerin arkasına saklandığı bir bahaneden mi ibaret? Atamızın heykeline yapılan bu saldırı, aslında onun mirasına, düşüncelerine ve kurduğu Cumhuriyet’e karşı yapılmıştır.

Bizler, Atatürk’ün mirasını ve değerlerini korumaya yemin etmiş bir milletiz. Bu tür alçak saldırılar, ne Mustafa Kemal Atatürk’ü ne de onun izinden giden bizleri yıldırabilir. Bu hainlere en ağır ceza verilmeli ve toplum olarak bu tür saldırılara karşı daha güçlü bir şekilde durmalıyız.

Atamızın anısına yapılan bu saldırılar, onun yüceliğini ve önemini daha da pekiştirmektedir. Hainlerin korkusu, Atatürk’ün yaktığı ışığın asla sönmeyeceğinin en büyük kanıtıdır. Bu alçakça saldırıya karşı tepkimizi en yüksek sesle haykırıyor ve Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz!

Lütfen Paylaş

1 thought on “Elazığ’da Atatürk Büstüne Alçak Saldırı! Şerefsizlere Cevabımız Var!

  1. Haberin dili ile resmen halkı kin ve nefrete davet ediyorsunuz. Atatürk hepimiz için önemlidir fakat karşıdaki insanın akli dengesi olmayan, ceza ehliyeti bulunmayan, dolayısıyla ne yaptığını bilmeyen biri olduğu için yaptığı şeye tepki vermemek gerekiyor. Büst kırılmışsa yerine daha güzeli yapılır bu kadar basit. Haberi kim yazdıysa kin ve nefret kusmuş adeta, böyle bir habercilik ve haber dili olamaz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir