Atatürk’e kafir diyen zevat !

*Dilrubay’ı Hakaretten Gözaltına Aldıran Yerlikaya Atatük’e Hakaret Eden Neden Dışarıda!* 

Vatandaşlar AKP ile ilgili eleştirileri sonrasında Dilrubay’ı göz altına alan İç İşleri Bakanlığı’ndan aynı performansı Gaziantep’te Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kafir diyen zevat için de göstermesini bekliyor. Vatandaşlar yaptıkları değerlendirmede; “Dilruba’yı hakaretten göz altına aldıran Bakan Yerlikaya Atatürk’e hakaret eden neden dışarıda!” dediler

Atatürk’e Hakaret Eden Zevat Halen Dışarıda…

Gaziantep’te yaşanan olayda bir vatandaş 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cuma Hutbesi’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmemesine tepki gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Fatiha okunması yönünde talebini iletti. Cami imamı ise hutbelerin Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan geldiğini vurgulayarak devlet memuru olduğunu dile getirerek hutbeye bağlı kaldığını ifade etti. İmamın bu ifadesi üzerine vatandaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Fatiha okumak istedi. Bu sırada kelimenin tam anlamıyla haysiyet fukarası bir zevat Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kafir diye hakaret ederek vatandaşa; ‘Kafirlere dua edilmez’ ifadelerini kullandı. Bu haysiyet fukarası zevat vatandaşın hakaretlerine tepki göstermesi üzerine vatandaşın üstüne yürüdü.

Atatürk’e yapılan hakaretin sosyal medyanın yanı sıra yazılı ve görsel medyada yayımlanmasının üzerinden saatler geçmesine karşın bu zevat tabiri caizse halen elini kolunu sallayarak geziyor.

Siyasi Nabız Gazetesi olarak sorumlu yayıncılık anlayışımızın gereği olarak İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya çağrıda bulunuyoruz. Bakan Yerlikaya’dan Atatürk’e hakaret eden bu zevatın gözaltına alındığı görüntüyü tez vakitte paylaşmasını bekliyoruz.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir