Ferit Demir yanlız değildir !

Gazetecilere Yönelik Tehditler Çığ Gibi Büyüyor: “Öldürmemiz Gerekiyor” Diyerek Gerçek Yüzlerini Gösterdiler!

Gazetecilik, halkın gerçekleri öğrenme hakkını savunan onurlu bir meslek olarak bilinir. Ancak son dönemde, özellikle Narin ile ilgili haber yapan, konuşan veya yazan tüm gazeteciler birer birer tehdit ediliyor. Tehditlerin dozu her geçen gün artarken, gözdağı verenlerin ne kadar pervasızlaştığı bir kez daha ortaya çıktı. 

Haber:Dilan Tuğba MACİT 

Tehdit dalgasının hedefi olanlardan biri de meslektaşımız Ferit Demir. Üstelik tehditler, Narin bulunmadan çok önce başlamıştı. Ne acıdır ki, bugün gelinen noktada Demir’e açık açık, “Aslında seni öldürmemiz gerekiyor” diyerek gerçek niyetlerini hiç çekinmeden dile getirdiler. Bu sözler, tehdit edenlerin maskesini düşürdüğü gibi, ne kadar ileri gitmeye hazır olduklarını da gözler önüne serdi. Peki, bu cesareti nereden alıyorlar?

“Bizim Korkumuz Yok, Ama Onlara Bu Cesareti Verenlerden de Hesap Soracağız!”

Buradan açıkça sesleniyoruz: Bu tehditleri savuranlardan zerre korkumuz yok! Kalemimizi susturabileceklerini sananlar yanılıyorlar. Gazetecilik bir onur savaşıdır ve biz bu savaşı korkmadan, eğilmeden sürdüreceğiz. Ancak asıl önemli soru şu: Bu tehditlere ‘nasılsa bir şey olmaz’ cesaretini verenler kimler? Olayın perde arkasında kimlerin olduğunu, gazetecilere yapılan bu çirkin saldırıları kimlerin desteklediğini çok iyi biliyoruz ve onların da peşindeyiz.

Gazetecilere yönelik bu baskılar, toplumun sesini kısma girişimidir. Halkın gerçekleri öğrenme hakkını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Tehditlerinizle bizleri sindiremezsiniz! Korkusuzca yazmaya, konuşmaya ve gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz.

Bir Gerçeği Daha Ortaya Koyalım: Korku İmparatorluğu Yıkılacak!

Bu tehditler, bir korku imparatorluğu kurma çabalarının sonucudur. Ancak ne kadar tehdit ederseniz edin, halkın vicdanı susturulamaz! Her bir tehdit, bizim mücadelemizi daha da güçlendiriyor. Korkutmaya çalıştığınız bizler, hakikati savunma kararlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir