Ferhat baba devlet gibi

Elazığ’da birçok kişiye yardım ulaştırmak için büyük çaba ve gayret sarf eden Başkan Evsen, bu defada yardım elini geçen hafta genç yaşta vefat eden üç çocuklu bir garson kardeşimizin ailesi için uzattı.

HABER:DİLAN TUĞBA MACİT/FAİK AKGÜN

Merhum Garsonun Askerlik borçlanması ile mümkün olan emeklilik işlemleri için kampanya başlatan Evsen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gerekli olan miktarın toplandığını ve emeklilik işlemlerinin başlatıldığını duyurdu. Evsen, emeklilik işlemlerinde ilgilerinden dolayı Elazığ SGK binasındaki görevlilere de teşekkür etti.

Evsen açıklamasında; “Meslektaşımızın emeklilik işlemleri için gerekli olan miktar tamamlanmıştır. Allah, sizlerden razı olsun. Birinizi milyon eylesin. Sizlerin sayesinde babaları vefat eden, üç yetim çocuk ve annelerine, en azından aylık düzenli bir şekilde emekli maaşı bağlanacaktır. Kimseye muhtaç olmadan minnet etmeden yaşayacaklar. Acı duyabilirsin canlısın, başkasının acısını hissedersen insansın. İyilik iyidir ve bulaşıcıdır. Sizler ile ne kadar gurur duysam azdır” ifadelerini kullandı.
Elazığ’da birçok kişiye yardım ulaştırmak için büyük çaba ve gayret sarf eden Başkan Evsen için vatandaşlar; “Ferhat Baba Devlet gibi” ifadesini kullanıyor.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir