Emniyet bu sokaklara hizmet vermiyor mu!

Sürsürü Mahallesi’nin bir cok sokağı görevini yapmayan bekçiler nedeniyle zor günler geçiriyor.
Sürsürü Mahallesi Gökbayrak, Ebabil ve yanı başındaki birçok sokak gece bekçilerinin görevini yapmamasından dolayı geceleri adeta suç mahaline dönüşüyor.

HABER:Dilan Tuğba Macit

Sokaklar Hava Kararınca Drift ve Yasaklı Egzos Pistine Dönüyor
Bir tane gece bekçisi görmenin imkansız olduğu Sürsürü Mahallesi’nin Gökbayrak, Ebabil ve komşu sokakları suç mahali haline dönüşmüş durumda… Sokak sakinleri havanın kararması ile birlikte mahallelerinden yüksek ses ve yüksek hızla geçen araçların olduğunu kaydettiler. Sokaklarındaki denetimsizlikten faydalanan birçok kriminal tipli insanın araçları ile sokaklarını mesken tuttuğunu dile getiren sokak sakinleri emniyete görevini yap çağrısında bulundular.
Çocuklarının hava karardığında park alanlarında oynayamadığını da dile getiren sokak sakinleri mahallelerinde drift atıldığını ve yasaklı egzosların denendiğini ifade ettiler.

Sokak Sakinlerinden Görevini Yapmayan Bekçilere Haklı Sitem
Sokak sakinleri sokaklarında sürekli denetim halinde bulunması gereken bekçilerin sokaklarda göremediklerini söylediler. Sokak sakinleri, bekçilerin olmamasından faydalanan yasaklı egzos kullanıcılarının ve yüksek hızda araç kullananların kendilerini rahatsız ettiğini dile getirdiler. Yaşlı, hasta ve çocukların bu durumdan ciddi anlamda rahatsızlık duyduğunu kaydeden sokak sakinleri sokak bekçilerinden görevinin gerekliliklerini artık yerine getirmelerini istediler. Emniyet yetkililerine de seslenen sokak sakinleri; ” Emniyet bu sokaklara hizmet vermiyor mu! Eğer emniyet bu sokaklara hizmet vermemeye devam edecekse akşam evimizde rahatsız olmamak adına biz gerekeni yapalım ” dediler.  

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir