Başkan Havabulut Fatmaya Umut Oldu

Elazığ’da nadir görülen kelebek hastalığıyla mücadele eden 7 yaşındaki Fatma, Başkan Mehmet Havabulut’un desteğiyle umut buldu. Türkiye’de sadece 2000 kişide görülen bu nadir hastalıkla doğduğu günden itibaren savaşan Fatma, sevdiklerine sarılamıyor, dışarıya rahatça çıkamıyor ve yaşıtlarıyla oyun oynayamıyor.

HABER:Dilan Tuğba MACİT

Fatma’nın mücadelesine dikkat çekmek ve gerekli medikal ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla Başkan Mehmet Havabulut, Fatma’yı ziyaret etti. Başkan Havabulut, bu ziyarette yaptığı açıklamada, “Güzel yavrumuz Fatma’nın medikal ihtiyaçlarını karşılamak için halkımızdan ve Elazığ’ın yetkililerinden destek bekliyoruz. Bu konuda herkesi el birliğiyle harekete geçmeye çağırıyorum,” dedi.

Bu çağrı, Başkan Havabulut’un sergilediği örnek davranışla büyük yankı uyandırdı. Halkın desteğiyle, Fatma gibi nadir hastalıklarla mücadele eden çocuklara yardım eli uzatılmasının önemine dikkat çeken Havabulut, “Fatma’nın yaşadığı zorluklara kayıtsız kalamayız. Herkesin karınca kararınca yapacağı destek, onun yaşam kalitesini artıracaktır,” diyerek duyarlılık çağrısını yineledi.

 

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir