Merhaba Dünya Merhaba Elazığ…

Değerli okurlar, Elazığ’da ve bölgemizde yaşanan olaylara birilerinin gözüyle değil halkın gözü olarak bakmak için bir yola çıkıyoruz.

Çıktığımız bu zor yolda yoldaşımız olan siz halkımıza merhaba diyerek başlıyoruz. Siyasi Nabız Gazetesi’nin nasıl bir gazete olacağını merak ettiğinizi biliyoruz. Siyasi Nabız Gazetesi Elazığ’da ve bölgemizde hepinizin hasret kaldığı sorgulayan gazetecilik ilkeleri ile hareket eden bir gazete olacak. Siyasi Nabız Gazetesi’ni diğer gazetelerden ayıran en önemli unsur birilerinin görmek istediklerini degil tam tersine halkın görmek istediklerini yazacak. Siyasi Nabız Gazetesi diğerleri gibi siyasilerin ve iş insanlarının kapısında yatan bir gazete olmayacak. Siyasi Nabız, gazeteciliği bültencilikle karıştıran ve çiçek böcek haberciliği yapanlara inat halk için halka haber yapacak.

Siyasi Nabız Gazetesi gösterilmek istenenlerin ötesine geçip gerçekleri yazacak.

Elazığ’da ve bölgede yapacağımız haberler ile haksızlıkların ve hukuksuzlukların üstüne gideceğiz.
Elazığ’da ve bölgemizde en makul gazetecilik olarak gòrülen muktedirler karşısında el pençe durup üç kuruş reklam için eğilen anlayışın halka nasıl bir ihanet olduğunu göstereceğiz.
Yani kısacası biz halkın gören gözü duyan kulağı olarak halk için gazetecilik yapacağız. Köpeksiz köyde değneksiz gezmeye alışanların uykularını kaçırmak için çıktığımız bu yolda kalemimizi hiç bir zaman kötüyü aklamak için namuzsuzu ahlaklı göstermek için oynatmayacağız. Değerli okurlar bu köşemiz bir selamlama ve kendimizden bir nebzede olsa kendimizden bahsettiğimiz bir yazı olduğu için önümüzdeki günlerdeki yazılarımızda şehirimizde yaşanan garipliklere değineceğiz. Bu noktada bu şehirde de gerçek gazeteciliğin yapılacağını göstereceğimiz uzun bir yolun başlangıcı olan ilk köşemizden hepinize merhaba…

Faik AKGÜN

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir