İyilik Çeşmesi Derneği’nden Çocuklara Büyük Destek

İyilik Çeşmesi Derneği, yaz sezonunu yoğun bir şekilde geçirerek topluma katkı sunmaya devam ediyor. Üç yıldır gelenek haline gelen “Kirvem İyilik Çeşmesi” programı, bu yıl da İyilik Çeşmesi Derneği gerçekleştirildi. Program kapsamında uzman hekimler tarafından sünnet edilen çocuklar, dernek tarafından kendilerine söz verildiği gibi, 2000 TL değerinde alışveriş çeki ile ödüllendirildi.

Esnaflarla Protokol, Çocuklara Mutluluk Getirdi

Dernek, bu hediyelerin alınması için yerel esnaflarla bir protokol imzalayarak, çocukların ihtiyaç duyduğu ürünleri seçme imkânı tanıdı. Dernek yetkilileri, “Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur” diyerek sünnet olan çocukları tebrik etti ve onların vatana millete hayırlı evlatlar olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Çocukların Eğitimi Hepimizin Geleceği” Projesi Başladı

Dernek ayrıca, “Çocukların Eğitimi Hepimizin Geleceği” adını verdikleri projeyle 100 dezavantajlı öğrenciyi belirleyerek, onların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Dernek yönetim kurulu kararıyla, çocukların isteklerine uygun alışveriş yapabilmeleri için esnaflarla yapılan protokollerle seçim hakkı çocuklara bırakıldı.

Dernek yetkilileri, “Yarınlarımız çocukların ellerinde, bu yüzden onların eğitimlerine destek çalışmalarımız sürecek” diyerek bu projeye gönül veren tüm gönüllülere teşekkür etti.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir