Elazığ TSO’da Bayramlaşma Programı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Düzenlenen bayramlaşma programına ETSO Başkanı İdris Alan, meclis başkanı Sedat Karataş ve üyelerin yanı sıra Gebze Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş da katılım sağladı.

ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, bayramların sadece sosyal medya paylaşımları ile sınırlı kalmaması gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Karataş, “Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayramı sadece sosyal medya da güzel ve süslü sözlerle değil yaşayarak, paylaşarak garip gurabayı sorup onların dualarını alarak geçirmemizi temenni ediyorum. Yine bu bayramı kırık kalpleri onarmanın küslükleri sonlandırmanın bir fırsatı olarak görüp en büyük servetin dost kazanma gerçeğini bilerek herkesin geçirmesini diliyorum” dedi.

ETSO Başkanı İdris Alan, birlik ve beraberlik mesajı vererek; bayramın, Müslüman ülkelerde devam eden zulmün son bulmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Alan, “ Mübarek Kurban Bayramını hep birlikte idrak ediyoruz. Bayramlar insanların dayanışma ve paylaşma içerisine girdiği birlik ve beraberliğin en zirvede yaşadığı en özel günlerdir. Bu bayramı başta Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere Dünya’nın çeşitli bölgelerinde savaş ve zor şartlar altında yaşayan Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

Gebze Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş da, Kurban Bayramını tebrik ederek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Gebze Ticaret ve Sanayi Odası’nın kardeş oda olduğunu ifade etti.

Başkan Aslantaş, “ Hepinizin, bölgemizin ve tüm Müslümanların Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bir daha ki Kurban’da zulmün sona erdiği Filistin’de Gazze’de ve Dünya’nın herhangi bir bölgesinde kan ve gözyaşının bayram olması temennisi ile hepinizi tekrardan saygıyla selamlıyorum. Kıymetli Başkanım eğer uygun görürse de inşallah bir kardeş oda olarak da bundan sonra beraber ülkemize, üyelerimize hizmet konusunda elimizden geleni yapacağımıza buradan ifade ediyorum” dedi.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir