“Feride İlaslan’ın Mumlu Batik Sergisi, Elazığ’da Sanatseverlerle Buluştu”

Görsel Sanatlar Öğretmeni / Ressam Feride İlaslan’ın Mumlu Batik Kişisel Resim Sergisi’nin açılışı Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şaziye Aydın, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Büşra Türkoğlu, Seçim İşleri Birim Başkanı Gülten Benderlioğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Saliha Çiftçi’nin teşrifleri ile gerçekleştirildi.

Sergide mumlu batik resim tekniği ile yapılmış resimler yanında; karakalem, yağlı boya, akrilik boya, mono baskı, linolyum baskı ve ağaç baskı teknikleri ile yapılmış 51 eser sergilendi. Sergiye özellikle çocuklar tarafından gösterilen ilgi ve alaka memnun ediciydi. Anne-babaların çocukları ile beraber Anadolu’dan bir kültür paylaşımı olan sergiye iştirak etmeleri sevindiriciydi.

ELYSİUM PARK AVM’de gerçekleştirilen resim sergisine katılımları ile destek sunan Halk Eğitim Merkezi el sanatları kursiyeri Bircan Akkuş’a, Fizik Öğretmeni Oral Eroğlu’na, Edebiyat Öğretmeni Seher İlaslan’a, Fırat Üniversitesi Konservatuvar Öğrencileri Saliha Kaya ve Sefa Topal’a ve sergiye katılan tüm sanatsever dostlara nazik teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir