İnsanlar boğuldu belediye izledi

Elazığ şehir merkezinin kalbi konumunda bulunan Balakgazi Caddesi’nde yapılan çalışma insanların uzun süre nefes alamamasına neden oldu.

2020 yılından buyana hasarlı yapıların yıkımlarının bir türlü bitirilemediği Elazığ’da yaşayanlar hasarlı bir işhanın yıkımı sırasında adeta boğuldular. Elazığ’ın ana arterlerinden olan Balakgazi Caddesi üstündeki hasarlı işhanın yıkımı sırasında firmanın su kullanmaması nedeniyle insanlar zor anlar yaşadılar.

Aspesli Tozlar Uçuştu Yetkililer Cevap Bile Vermedi

Yaşadıkları zor anları gazetemize anlatan vatandaşlar, işhanın yıkımı sırasında firmanın su kullanmaması nedeniyle aspesli toza maruz kaldıklarını ve uzun bir süre nefes almakta zorlandıklarını kaydettiler. Elazığ Belediyesi’ne konu ile ilgili olarak şikayette bulunduklarını da dile getiren vatandaşlar; ” Yüzlerce insan boğulma tehlikesi yaşadı. Konu ile ilgili Elazığ Belediyesi beyaz masa birini aradık. Ancak herhangi bir yetkili bize geri dönüş yapmadı ” dediler.

Su Püskürtmesi Gereken Araç Konu Mankeni Olarak Kullanıldı

Yıkım sırasında ilgili firmaya aiit su püskürtme aracının alanda bulunduğu da görülürken ilgili firmanın bu aracı kullanmaması aracın sadece konu mankeni olarak arzı endam ettiğini ortaya koydu.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir