El Sanatları ve dikiş ürünleri sergisi büyük ilgi gördü

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde el sanatları ve dikiş ürünleri yılsonu sergisi düzenlendi. Sergide, halk eğitim kurslarında yıl boyunca üretilen el emeği ürünler sergilendi. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri düzenlenen sergi ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Rızaiye Mahallesi’nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, sergilenen eserlerde büyük bir emek olduğunu belirterek, belediye olarak usta öğreticilere daima destek vereceklerini ifade etti. Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ise kursiyer ve usta öğreticileri gayretlerinden dolayı tebrik etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, kurslarda üretilen ürünlerin sergilenmesinde emeği geçen usta öğretici ve kursiyerlere teşekkür etti. El Sanatları Öğretmeni Ebru Dağ, Giyim Teknolojileri Öğretmeni Emine Albayrak ve El Sanatları Öğretmeni Büşra Yüzer de katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir