Elazığ Belediyesi’nde Şok: İmar Komisyonundaki Skandal Adım Son Anda Durduruldu!

Elazığ Belediyesi İmar Komisyonundaki skandal uygulama son anda önlendi

Elazığ Belediye Başkanının Komisyonlarda neden muhalefet partilere yer vermediği belli oldu. Elazığ Belediyesinin Temmuz ayı Meclis toplantısında tam bir skandal yaşandı.

Komisyonlarda muhalefet partilerden bir temsilci olmadan meclis üyelerinin yeterli bilgi sahibi olmadan kararları geçirmeyi planlayan Belediyenin bu planları muhalefet meclis üyeleri tarafından açığa çıkmaya başladı.

Sahip konut yapı kooperatifine ait 84 metre kare alanı imar komisyon tarafından mağduriyet adı altında Mavi siteye tahsisi son anda önlendi

2024 Temmuz ayı meclis toplantısında İmar komisyonu maddelerinin görüşmelerinden Sahip konut yapı kooperatifine ait 84 metre kare alan komisyon kararı ile Mavi siteye tahsisi MHP Belediye Meclis üyesi Behçet Susmaz’ın uyarısı ile direkten döndü.

MHP Belediye Meclis Üyesi Behçet Susmaz’ın itirazı sonucunda İmar Komisyon Üyesi Abdulsamet Bulut’un toplantıyı yöneten Aydın Kara’ile görüşmesi ve sonrasında İmar komisyonu başkanı Sedat Yıldırım’a ertelenmesi yönünde hareketleri İmar Komisyonunun nasıl çalıştığını da göstermiş oldu

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir