Başkan Alan: İlimiz Sigortacılıkta İyi Bir Noktada

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan ziyaretleri kapsamında bu defa Bu kapsamda Elazığ’da  35 sigorta firma temsilciliğini bünyesinde bulunduran Sigorta Acentesi ile İstanbul’da faaliyet gösteren iki acentenin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bahçeci ve oğlu Serkan Bahçeci’yi ziyaret etti.

Alanlarında Türkiye’de söz sahibi olmalarından dolayı firma yetkililerine teşekkür eden Başkan Alan, Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bahçeci’ye başarılarının anısına plaket takdim etti.

Başkan Alan, “ Bugün ziyaretlerimiz kapsamında çok kıymetli çok değerli hemşehrimiz Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı üyemiz Hacı Bahçeci ve Serkan Bahçeci beyefendilerini ziyaret ediyoruz. Şuan itibari ile 30 tane acentaları var. Ticaret Odasına kayıtlı 25 tane şirketleri var. Bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Elazığ’da böyle güçlü bir sesin çıkması iş dünyasını son derece mutlu ediyor” dedi.

Elazığ’da 10 yıldan bu yana sigorta alanında hizmet sunduklarını ifade eden Sigorta Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bahçeci, il dışından şube almak yerine işlerini büyüterek başka illere kendilerinin şube verdiğini söyledi.

Başkan Bahçeci, “Elazığ’da 10 yıldan beri bu hizmeti halkımıza sunuyoruz. Acenteliklerimiz vardı. İl dışından İzmir’den, Ankara’dan, Adana’dan şubelikler alıyorlar bizim ilimizde. Biz bunu kendi bünyemizde bunu büyüttük. Biz şuanda şubelik vermeye başladık. Ziyadesiyle bu bizim ilimize oluyor. Bunu daha da büyütmenin çabası içerisindeyiz” dedi.

Bu sektörde daha da büyümek için ekipleriyle birlikte güçlü adımlar attıklarını dile getiren Bahçeci, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın sektör temsilcileri ve üyelerinin problemleriyle yakından ilgilenmesinin kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Başkan Bahçeci, “ Ticaret Odası İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnsanlara birebir dokunmasından dolayı esnafımıza, insanlarımıza bir güç veriyor. Ben ziyadesiyle başkanımıza ayrıyeten teşekkür ediyorum” dedi.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir