Göktaş’tan Basına Tehdit Personele Mobing

Göktaş’tan Basına Tehdit Personele Mobing
Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, hakkındaki iddiaları kamuyoyunun gündemine taşıyan basın kuruluşlarını mahkemeye verdiğini dile getirdi.
Göktaş’ın yaptığı açıklama kamuoyu tarafından basına aba altından sopa gösteriyor şeklinde yorumlandı. Basını mahkeme ile tehdit eden Göktaş’ın üniversite personelinede hergün yoğunluğu artan mobing uyguladığı dile getirildi.

Son olarak Göktaş ile ilgili iddialar Veryansın Tv tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştı. Hakkında çok ciddi iddialar bulunan Göktaş hakkındaki bu iddialara doyurucu bir cevap vermek yerine basını tehdit edercesine açıklamalarda bulundu.

Göktaş Yüksek Yargıda Görevli Kardeşi Sayesinde Mi Mahkemeleri Silah Olarak Kullanmak İstiyor!

Hakkında çok ciddi iddialar bulunan Göktaş bu iddialara doyurucu cevap vermekten uzak açıklamalar yapıyor.Göktaş hakkındaki bu ciddi iddiaların haberleştirilmesinden duyduğu rahatsızlığını ise gazetecileri mahkemeye vermekle tehdit ederek dindirmeye çalışıyor. Kamuoyu bu ise bu yaşanılan garabetin rektör Göktaş’ın yüksek yargıda görevli kardeşine bağlıyor. Vatandaşlar; ” Fahrettin Göktaş’ın kardeşi yüksek yargıda görev yaptığı için kardeşi sayesinde yargıyı kendisi için bir silah olarak kullanmak mı istiyor?” sorusuna cevap bekliyorlar. Vatandaşlar dikkat çektikleri noktada haksız da sayılmazlar çünkü gazetemizde rektör Göktaş’ın basın müdürü tarafından Göktaş’ın yüksek yargıda görevli kardeşi ile tehdit edilmiştik.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PERSONELLERİNE MOBİNG İDDİASI
Basın mensuplarını mahkemeler aracılığı ile sindirmeye çalışan Göktaş ile ilgili üniversite personelleri ise mobing iddiasında bulunuyorlar. Haber merkezimize ulaşan çok sayıda üniversite personeli yaşadıkları mobingi dile getirerek mobingin kaynağının ise Göktaş olduğunu dile getirdiler.

GÖKTAŞ’A DUYURULUR YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Basın mensuplarını mahkemeler yoluyla sindirmeye çalışan Göktaş’ın sorumlu yayıncılık anlayışımızın gereği olarak kendisi ile ilgili iddiaları haberleştirmeye devam edeceğimizi bilmesini istiyoruz. Yaptığı haberden dolayı tıpkı bizim gibi mahkeme tehdidi ile muhattap olan Zülfü Bal ile Veryansın Tv’deki meslektaşlarımızla aynı çizgide buluştuğumuzun bilinmesini istiyoruz.
Vel hasım kelam korkmadık kormuyoruz korkmayacağız yazmaya devam edeceğiz.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir