Hani Bu TOOG Makam Aracı Olacaktı ?

Hani Bu TOOG Makam Aracı Olacaktı


Elazığ Ticaret Borsası’nın sahibi olduğu ve makam aracı olarak kullanılması beklenen TOOG resmen sokağa atıldı.
Yerli, milli araç söylemleri ile piyasaya sürülen yanı sıra kurum ve kuruluşların yeni makam aracı olacağı dile getirilen TOOG popülerliğini yitirdi. Popülerliğini yitirdiği için TOOG’u makam aracı olarak kullanan kuruluşların sayısı bir elin parmak sayısı geçmez hale geldi. Bu durumun son örneği Elazığ Ticaret Borsası tarafından ortaya kondu. Makam aracı olması beklenen ve makam aracı olduğu için kullanılmadığı dönemlerde borsanın garajında durması gereken TOOG Rızaiye Mahallesi’nin sokaklarında park edilir oldu.

Dumandağ TOOG’u İktidara Yaranmak İçin Mi Aldırdı?

Vatandaşlar, Elazığ Ticaret Borsası’nın TOOG’u makam aracı olarak aldığını ancak aracın borsa yerine hergün mahallelerinde gördüklerini kaydettiler.Aracın makam aracı olarak kullanılmadığını düşündüklerini de dile getiren vatandaşlar; ” Bu araç makam aracı olarak kullanılmayacaktı ise niye alındı? Dumandağ kullanmayacağı bu aracı iktidara yaranmak için mi aldırdı?” sorusunu yöneltiler.

TOOG Aldıklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Ederek Duyurmuşlar


Elazığ Ticaret Borsası Vatandaşların makam aracı olarak kullanılmadığını ve iktidara yaranmak için alındığını dile getirdiği TOOG aracın alındığının duyurusunu da yapmış…
İlgili duyuruda şu ifadelere yer verilmiş; ” Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOOG borsamıza hayırlı olsun. Ülkemize bu gururu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Birlik Başkanımız ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz”

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir