Belediyenin ilacı böcek öldürmüyormuş(!)

Elazığ Belediyesi’nin her yaz mevsiminde, ‘sinek ve böceklerle mücadele ediyoruz.’ diyerek yaptığı açıklamaların doğru olmadığı ortaya çıktı.

Elazığ’da şehir merkezinde son günlerde yoğun bir artış gösteren böcekler nedeniyle zehirlenme korkusu ile Elazığ Belediyesi beyaz masa birimine şikayette bulunan vatandaşlar aldıkları cevap ile şok yaşadılar.


Elazığ Belediyesi Sadece Sinekle Mücadele Ediyormuş

Sokakların gerekli şekilde ilaçlanmamasından dolayı Elazığ şehir merkezi çekirgeden tutunda aklınıza gelecek her türlü böceğin yaşadığı bir yer haline geldi.
Böcekler nedeniyle zehirlenme tehdidi altında yaşayan vatandaşlar konu ilgili Elazığ Belediyesi beyaz masa birimine şikayette bulunuyorlar. Yoğun bir şekilde böcek şikayetinde bulunan vatandaşlar belediyenin sadece sineklere karşı mücade ettiği gerçeği ile karşılaştılar.
Beyaz masa birimi ilgili şikayetlere verdiği cevaplar ile belediyenin sadece sineklere karşı ilaçlama yaptığını açıkladı.

Elazığ Belediyesi Böceklerin İnsanları Zehirlemesini Önemsemiyor Mu!

Elazığ Belediyesi’nin zehirlenme tehditi altında yaşayan vatandaşların şikayetlerine verdiği cevap akıllara Elazığ Belediyesi insanların böcekler tarafından zehirlenmesini önemsemiyor mu sorusunu getiriyor.
Vatandaşlara şikayetlerine ilişkin verdiği cevapla şok yaşatan Elazığ Belediyesi’nin beyaz masa biriminin böcek şikayetine verdiği ilginç yanıtlardan biri ise şu şekilde oldu; ” Hamam böcekleri, çekirge veya ev içi ilaçlamamız yok. Normal sinek ilacı atar, ilgili müdürlüğümüz… Belirtmiş olduğunuz adresin bilgisini verdik”

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir