Meydan Yazmak Zor Mu Geldi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon proje olarak duyurduğu Cumhuriyet Meydanı şu sıralar komedi malzemesi haline geldi.

Uğruna Elazığ’ın önemli liselerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin yıkıldığı meydanın adının düzgün yazılmadığı kaide şu sıralar adeta arzı endam ediyor.

Yazılmayan İki Harf Halk Arasında Dalga Konusu Oldu

Elazığ şehir merkezinde park alanlarının kısıtlı olmasından dolayı Elazığ halkının zorunlu olarak kullandığı Cumhuriyet Meydanı şu sıralar dalga konusu oldu.
Cumhuriyet Meydanı isminin yazılması gereken meydandaki mermer kaidede iki harf yazılmadığı için kaidede meydanın ismi Cumhuriyet Meyda diye yazıyor. Bu durumu mizahi olarak yorumlayan bazı vatandaşlar iki harf daha yazmanın Elazığ Belediyesi’ne zor gelmiş olabileceğini dile getirdiler. Durumu komedi olarak niteleyen kimi vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğuları’nın halkın yoğun olarak kullandığı meydanın isminin yazıldığı kaideyi görmemesinin imkansız olduğunu dile getirerek Elazığ Belediyesi’nin vatandaşların komedi ihtiyacını da bu şekilde karşıladığını belirttiler.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir