Elazığ’ın bir yanı yandı bir yanı ıslandı

Elazığ’da bugün hava durumunda yaşanan ani değişiklikler görenleri hayrete düşürdü. Şehrin merkezi ve bazı ilçelerinde sıcaklık bunaltıcı seviyelere ulaşırken, Keban’da aniden başlayan yağışlar herkesi şaşırttı.

Haber: Faik Akgün

Günün erken saatlerinden itibaren etkisini gösteren kavurucu sıcaklık, Elazığlıları serinlemenin yollarını aramaya iterken, Keban’da beklenmedik bir şekilde başlayan yağmur, bölge halkını hazırlıksız yakaladı. Meteoroloji yetkilileri, bu tür hava değişimlerinin zaman zaman görülebileceğini belirtirken, vatandaşlar ise bir yanda kavrulan sıcakla mücadele ederken diğer yanda serin yağmurun tadını çıkardı.Elazığ’da aynı gün içerisinde yaşanan bu dramatik hava değişikliği, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Vatandaşlar, şaşkınlıklarını ve görüşlerini paylaşırken, uzmanlar bu tür ani değişimlerin iklim değişikliği ve yerel hava koşullarının bir sonucu olabileceğini vurguladı.

Elazığ’ın bu gün bir yanı sıcaktan kavrulurken bir yanın yoğun yağış alması uzun süre hafızalardan silinmeyecek birgün olarak kayıtlara geçti.

Lütfen Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir